Balett szingapúri módra

Hát a malájziai utazást nemtudom mikor fogom kipihenni, mert még mindig szenvedek a fáradtságtól. Lehet a sok túlóra is beleszámít ebbe a nagy fáradtságba. Szerencsére a főnököm elment Hong Kongba így van egy kis nyugalmunk... ami annyit tesz betudjuk hozni a sok elmaradásunkat.

Mult szombaton azért kicsit kimozdultunk, mert volt egy előre váltott jegyünk egy itteni balett előadásra.
Giselle in the Park volt a címe és szingapuri balettisták táncikálták a darabot. Fura volt, hogy mindenki teljesen egyformán nézett ki. egyforma magask voltak, fekete haj... bár a darab szempontjából jó volt, hogy hasonlítottal egymáshoz. Bár itt nem nehéz messsziről hasonló embereket találni, de közleről azért ők is különbözőek.

Szóval ez egy szabadtéri darab volt, 5-7 ig lehetett piknikezni a szipad előtt, aztán kezdődött a darab. Jó volt, hogy nem kellett kiöltözni, a szabad ég alatt volt az ember, lehetett enni, inni...
Szóval végülis jól éreztük magunkat. Mondjuk a darab nehézségi foka nem érte el az európai szindarabot, de Irina mondta, hogy ez már csak ilyen, mert ő látott más darabokat is itt meg otthon is és neki is az a véleménye, hogy ez elég kezdő szint volt. De azért jó volt.
És most jöjjenek a legálisan készítet képek:
Brian a született balerina






Category: 0 comments

No comments: